17-07-08

Tornooi Dynamo Damme

Zondagmorgen 6 Juli 10u30. Een tijdstip waarvan de coach dacht dat iedereen aanwezig ging zijn, maar door hun professionele carriere konden enkele basisspelers niet aanwezig zijn.

We waren een tikkeltje nerveus, want de eerste wedstrijd was tegen Verwilst en co. Maar toen Jelle C. één van zen 3 doelpunten scoorde ging het al veel beter. Door uitstekend keepwerk van Frederik T., waaronder het redden van een strafschop in de laatste minuut wonnen we deze openingsmatch met 3-2.

De 2de wedstrijd werd vlot gewonnen met 6-2. Hierin zagen we enkele mooie acties die subliem afgewerkt werden door opnieuw Jelle C. en Jeroen L. Voor de 3de en beslissende wedstrijd kwamen Björn B. en Glenn C. erbij. Deze laatste scoorde het eerste doelpunt, maar na wat geklungel in de defensie stond het vlug 1-1.  Waarschijnlijk was dit te wijten aan een verkeerde opwarmingstaktiek van keepertrainer Randy V. Er waren nog enkele kansen voor beide ploegen, maar het bleef gelijk. Het doelsaldo moest de beslissing brengen wie doormocht naar de finale. Hierin hadden wij 1 doelpunt minder gescoord.

Teleurgesteld trokken we naar de kleine finale, waarin de scheidsrechter 2 enorme blunders maakte. Hierdoor was de zin om nog goed te presteren een beetje verdwenen. We verloren deze wedstrijd dan ook met 8-6.

decoration

Alle wedstrijdfotos van dit tornooi hier (Volgende wedstrijdfotos komen hier ook op terecht):

http://users.telenet.be/lauwkop/Kern/Wedstrijdfotos.html

02:26 Gepost door Nick Lauwers | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.