22-07-08

We zijn geen stampers

Klj-tornooi Vrijdag 18 en Zaterdag 19 Juli 2008.

Voor ons was het de bedoeling om op dit tornooi mooi combinatievoetbal te brengen, maar door de staat van de grasmat kon je alleen maar stampen en hopen op een goede botsbal om zo te kunnen scoren.

In de eerste wedstrijd kwamen we op 2-0 voorsprong door 2 stilstaande fases afgewerkt door Jeroen L., maar kort daarop kon de tegenstander aansluiten. Juist voor rust werd het nog bijna 2-2, maar onze sympathieke scheidsrechter "Dolfke" stok hier een fluitje voor. De tweede helft werd het nog moeilijker spelen op het erbarmelijke veld met als gevolg dat we nog 2 doelpunten slikten.

Sanderdaags moesten we winnen tegen de sterkste tegenstander van de poule om nog kans te maken op een kwart finale plaats. Helaas speelden we gelijk en werd de wedstrijd van 16u30 er één voor de eer. Na een 2-0 voorsprong was de honger naar doelpunten groot. Hierdoor stond Randy V. in zen eentje in de verdediging en werd het dan ook vlug 3-2. Randy V. nam het roer dan maar in eigen handen en scoorde 4 min voor tijd de gelijkmaker.

Dit tornooi had anders kunnen lopen voor ons, maar het tikkeltje geluk bleef achterwege. We zijn niet teleurgesteld, maar misschien verdienden we meer.

Edit: Toch zuipbeker maar gewonnen é.

33575438

09:52 Gepost door Nick Lauwers | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.