22-10-08

Uitslagen zesde speeldag

 

GIRISP. TORHOUT - ZVC RAPID 2006:             15-2
DUMPI MART - DEAF BRUGES 04:                     7-6
FC D HOEVE - V/V EERNEGEM:                        1-19
ZVC LA SQUADRA - ZVC DE STOEPA:           6-4
ZVC NARAI THAI - KEUKENS VANDENBON:    6-0
BALBOAS SIJSELE - RENTY-DE LOOF:          6-3
SCA JOVERENT - ZVC RAPID 99:                     3-3

- Verslag Lauwers J:
De geselecteerden voor vandaag waren doelman Nico Deloof, Randy Vanhaele, Kjell De Gruytter, Jeroen Lauwers, Nick Lauwers, Glenn Corthals, Pieter-Jan Desmet en Dieter Vermander die zich tegen 150 km/u van Brussel naar Sportpark 't Veld spoedde voor de 2de derby op rij. Bjorn Bleyaert en Anthony Tamsin waren geblesseerd, Frederick Helewaut was naar Milk Inc.

We zetten de tegenstander meteen onder druk, na enkele pogingen van ver scoorde Jeroen toch de openingstreffer. Lang konden we niet genieten want enkele minuten later gingen de bordjes al gelijk. Nog voor de rust konden we een verdiende voorsprong opbouwen. Nick schoot van ver laag in de hoek raak.
Even later kwam glenn alleen voor de keeper via een een snel uitgevoerde vrije trap, de keeper kon zijn poging nog wegbotsen maar Jeroen kon in de rebound profiteren. Kjell zorgde via een knappe combinatie met Pieter-jan voor de 4-1 ruststand.

We begonnen wat slap aan de 2de helft zodat Renty-Deloof kon milderen tot 4-2 via een discutabele penalty. Maar daar bleef het niet bij, nog geen 2 minuten later stond het al 4-3. We waren eindelijk wakker geworden in die 2 de helft en gingen via mooi combinatievoetbal op zoek naar een veiligere voorsprong.
Eerst stuitte we nog op de bezoekende doelman. maar dan schudde Dieter iets uit zijn rechter, hij ging 2 man voorbij kon de bal nog net binnenhouden en zette dan hard voor waar de aanstormende Kjell de 5-3 kon scoren. Nico hield voorlopig de veilige voorsprong vast toen hij zich als een gek voor de bal gooide, hij riskeerde lijf en leden, Daardoor gad hij heel eventjes last van zijn maag.
Nick zorgde voor de eindcijfers met een knal in het dak van het doel zoals door coach Lambi-Bambi gevraagd. Na het laatste doelpunt konden we nog genieten van enkele technische staaltjes van Glenn en Dieter die hun tegenstanders wel meermaals brugden.

Na de match werd niet alleen de eerste thuisoverwinning gevierd maar ook de 27ste verjaardag van Dieter, We willen ook iedereen bedanken die meedeed aan de prono Club-Cercle die ondertussen gewonnen werd door Randy Vanhaele.

- Scoreverloop:
1-0: Jeroen Lauwers, 2-1: Nick Lauwers, 3-1: Jeroen Lauwers,
4-1: Kjell De Gruytter, 5-3: Kjell De Gruytter, 6-3: Nick Lauwers

19:32 Gepost door lauwersj | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

goeie jerre

Gepost door: Glenne | 22-10-08

onderschatting !!!! Het grootste gevaar is onderschatting, dat bleek ook net na de rust tegen renty .... !!!
Starten 2de helf met het gevoel van het ga wel vanzelf gaan ... ! Daar gaan we voor wakker moeten blijven want dat is toch één van onze grootste vijanden, samen met .. dumpi en Deaf ...(torhout ) ! :-) ....

Positieve is dat we al meer spreken op het plein ... maar dit kan nog beter moet nog beter ...!

Greetz..... Lambi Bambi

Gepost door: Coach | 22-10-08

De commentaren zijn gesloten.