29-10-08

Uitslagen zevende speeldag

 

ZVC DE STOEPA - KEUKENS VANDENBON    15-2
RENTY-DE LOOF - ZVC NARAI THAI                5-2
ZVC RAPID 2006 - DUMPI MART                       4-10
ZVC LA SQUADRA - FC D HOEVE                  18-0
V/V EERNEGEM - GIRISP. TORHOUT                 4-8
DEAF BRUGES 04 - SCA JOVERENT               13-6
ZVC RAPID 99 - BALBOAS SIJSELE                1-5

- Verslag Lauwers J:
De geselecteerden voor vandaag waren Deloof Nico, Kjell De Gruytter , Lauwers Nick, Lauwers Jeroen, Corthals Glenn, Helewaut Frederick, Vermander Dieter en Bleyaert Björn. Van Haele Randy en Desmet Pieterjan mochten rusten. Tamsin Anthony was nog geblesseerd.

We begonnen de wedstrijd met veel balbezit, we konden de bal goed in de ploeg houden maar door het lage tempo konden we de thuisploeg niet verontrusten. Na een vrije trap van Fré kon Kjell dan toch het eerste doelpunt scoren. We speelden rustig verder en kregen geen enkele kans tegen en kregen zelf enkele kleine kansjes. Björn kon op het kwartier 1 daarvan verzilveren met een trap in het dak van het doel. tenslotte zette glenn de 0-3 ruststand op het bord na een mooie combinatie.

Ook na de rust kregen we hetzelfde scenario. Rapid 99 kwam er maar zeer sporadisch uit zodat Nico een rustige avond beleefde. Toen Dieter een lichte overtreding beging in de rechthoek kregen ze zelf een penalty cadeau,  geen schijn van kans voor Nico en zo werd het 1-3. We gingen op zoek naar de 1-4 en die kwam er ook want Dieter zette meteen zijn foutje recht.
Fré legde koelbloedig de 1-5 eindcijfers vast door een heerlijke actie waar hij 2 verdedigers en de keeper in de wind zette. De score kon hoger zijn maar aan de overkant stond een uitstekende keeper en ons tempo was mss iets te laag door het late uur. Dit was de 3de overwinning op rij, hopelijk kunnen we die reeks doorzetten.

Volgende keer spelen we in de beker tegen de Meatboys uit liga Diksmuide.

- Scoreverloop:
0-1: De Gruytter Kjell, 0-2: Bleyaert Björn, 0-3: Corthals Glenn, 1-4: Vermander Dieter, 1-5: Frederick Helewaut

13:06 Gepost door lauwersj | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

in de rechthoek? die zal je me toch eens moeten tonen

Gepost door: Glenne | 30-10-08

De commentaren zijn gesloten.