20-11-08

Uitslagen achtste speeldag

 

DUMPI MART - V/V EERNEGEM:                        6-2
FC D HOEVE - ZVC DE STOEPA:                      5-25
KEUKENS VANDENBON - RENTY-DE LOOF:    5-0 FF
ZVC NARAI THAI - ZVC RAPID 99:                 10-2
BALBOAS SIJSELE - DEAF BRUGES 04:         3-3

Verslag Lauwers J:
Vandaag stond een topper op het programma, en voor dit duel konden we rekenen op Nico Deloof, Kjell De Gruytter, Jeroen Lauwers, Pieterjan Desmet, Glenn Corthals, Nick Lauwers, Randy Vanhaele en Kevin Lammens.

Er waren weer veel fans van beide ploegen afgezakt naar sportpark 'T Veld om deze belangrijke match te aanschouwen. De wedstrijd begon met een studieronde, beide teams durfden niet echt aanvallend te spelen zodat er weinig doelgevaar was. Het was wachten op enkele stilstaande fases van jeroen waarvan er 1 op de buitenkant paal uiteenspatte. De tegenstrever stak ook af en toe de neus aan het venster maar kreeg geen uitgespeelde kansen, de wedstrijd zat volledig op slot en we gingen dan ook logisch met een brilscore rusten.

Ook in de 2 de helft waren er geen grote kansen totdat Deaf bruges een misverstand in de thuisdefensie kon afstraffen, 0-1. Hierdoor konden ze op hun geliefkoosde counter spelen. een paar minuten later kreeg Jeroen misschien veel te vlug geel na een trekfout. Hierna werd met te weinig overleg naar voor gespeeld en we liepen dan ook op 2 razendsnelle counters waar we van het kastje naar de muur werden gespeeld, geen schijn van kans voor Nico en zo stond het plots 0-3. Over en out zou je denken maar niets was minder waar. Glenn kon uit het niets tegenscoren na een pasje van Nick. Even later laaide de hoop nog meer op toen diezelfde Glenn een vrije trap onhoudbaar binnenknalde. Deaf Bruges wist geen raad meer met onze aanvallen en dit resulteerde niet enkel in een gele kaart maar ook op de gelijkmaker van supersub Kevin Lammes. Die scoorde al vallend de 3-3, op basis van inzet en karakter was die toch wel verdiend. Daar bleef het ook bij zodat we toch tevreden waren met de puntendeling.

Sterk teruggevochten van de ganse ploeg en nu wacht ons een trip naar Jabbeke waar we de volle buit willen pakken.

Scoreverloop:
1-3: Corthals Glenn, 2-3: Corthals Glenn, 3-3: Lammens Kevin

09:10 Gepost door Nick Lauwers | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.