22-11-08

Uitslagen negenste speeldag

 

FC D'HOEVE - GIRISP. TORHOUT:                   2-26
ZVC DE STOEPA - RENTY-DE LOOF:             9-2
ZVC RAPID 2006 - BALBOAS SIJSELE:        5-25
ZVC LA SQUADRA - DUMPI MART:                3-2
V/V EERNEGEM - SCA JOVERENT:                 4-4
DEAF BRUGES 04 - ZVC NARAI THAI:            5-5
ZVC RAPID 99 - KEUKENS VANDENBON:       3-7

Verslag Lauwers J:
Voor deze wedstrijd in Jabbeke konden we kiezen uit Nico Deloof, Kjell De Gruytter, Jeroen Lauwers, Björn bleyaert, Nick Lauwers, Pieterjan Desmet en Glenn Corthals.

De tegenstrever begon met 5 aan de match en het werd als snel duidelijk dat het geen spannende match ging worden, want na 8 minuten had Glenn al een zuivere hattrick gemaakt. In de eerste helft waren er toch nog 2 hoogtepunten: Onze doelman Nico, rechtstreeks vanuit Australië, kon zijn eerste goal van het seizoen scoren vanop de stip. Daarna was Kjell zijn moment van glorie gekomen en in een dolle 2 minuten scoorde hij eerst de 10de goal, daarna miste hij een onbegrijpelijke kans en tenslotte wilde hij de tegenstander voor de rust nog wat moed geven door zijn eigen keeper te verschalken. Zo gingen we rusten met 10-2.

De 2de helft begon met een mindere periode met slechts 1 doelpunt in de eerste 7 minuten, daarna sloeg de motor weer aan met enkele mooi uitgespeelde aanvallen. Smetje scoorde nummer 15 en Kjell kon de 20 op het bord zetten. In tussentijd kregen we er ook 3 om de oren. Doelpunt nr 25 was ondertussen ook al gescoord en we waren ervan overtuigd dat ook Nick zijn doelpuntje ging meepikken, maar die verkwanselde 3 reuzekansen op rij en zo bleven we steken op de spectaculaire en niets eens zo overdreven eindstand: 5-25.

Doelpuntenmakers van dienst waren, Smetje (7) Glenn (6) Kjell (5) Jeroen en Björn (3) en Nico (1). De 3 meegereisde supporters werden toch enigzins beloond met deze score.

Volgende spelers vonden vlotjes de weg naar het doel:
Desmet Pieter-Jan: 7X
Corthals Glenn: 6X
De Gruytter Kjell: 5X
Lauwers Jeroen: 3X
Bleyaert Bjorn: 3X
Deloof Nico: 1X

Heel veel assists kwamen van de gekwetste Lauwers Nick.

13:26 Gepost door Nick Lauwers | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

jammer dat je moet liegen om er toch bij te staan é nick

Gepost door: Glenne | 22-11-08

Merci om men moreel nog maar een keer naar beneden te doen. (maar tmoe ook gezegt zijn, nico had geen schijn van kans é op men goal) :p

Gepost door: De Mandekker | 22-11-08

Er waren veel doelpogingen dat ik zelf kon scoren, maar net voor de keeper legde ik iedere keer de bal af, dus veel assists.
Eerlijk gezegd vind ik die 5 doelpunten tegen ietske teveel. Khad misschien ook die laatste 5 min beter nie meegedaan.

Gepost door: Lauwie | 22-11-08

wie is er niet veel alleen voor de keeper gekomen is de vraag en afgelegd is de vraag lauwie:d

Gepost door: Glenne | 22-11-08

De commentaren zijn gesloten.