18-12-08

Uitslagen twaalfde speeldag


KEUKENS VANDENBON - V/V EERNEGEM:     5-9
ZVC DE STOEPA - DUMPI MART:                     7-7
RENTY-DE LOOF - ZVC RAPID 2006:              8-2
ZVC NARAI THAI - ZVC LA SQUADRA:          2-3
BALBOAS SIJSELE - FC D'HOEVE:               12-3
SCA JOVERENT - GIRISP. TORHOUT:              6-6
ZVC RAPID 99 - DEAF BRUGES 04:                 2-13

Verslag Lauwers J:
Vandaag speelden we thuis tegen de rode lantaarn en er waren dan ook enkele wijzigingen in de selectie. De coach selecteerde Nico Deloof, Pieterjan Desmet, Randy Van Haele, Glenn Corthals, Ruben Corthals, Kjell De Gruytter, Jeroen Lauwers, Björn Bleyaert en Kevin Lammens.

We begonnen met de broertjes Corthals in de spits en we konden al snel het niveauverschil zien, Randy met zakdoek opende de score op vrije trap. Glenn kon een paar minuten later de score verdubbelen. Ruben liet niet lang op zich wachten om zijn eerste van het seizoen te scoren. Ook Nico mocht voor de rust nog een bal uit zijn net halen. Daarna volgden 4 wissels. Die bleken te renderen want Jeroen legde de bal breed voor Björn en die schoot overhoeks binnen. Kevin kon voor de rust 2 gelijkaardige intikkers scoren na een pas van Jeroen en zo gingen we rusten met 6-1.

Direct na de rust kon D’Hoeve voor de 2de maal scoren. Smetje zorgde even later voor de 7-2. Ruben bleek afwerker van dienst vandaag toen hij de 8 en 9-2 tegen de netten schoot. Glenn scoorde met een individueel nummertje de 10de van de avond. Randy nog altijd spelend met de rode vod rond zen hoofd scoorde de 11-2. Björn kon na een corner onze 12de en laatste goal scoren. Ook D’Hoeve scoorde nog eens en zo wonnen we zoals verwacht makkelijk met 12-3.

Maandag wacht ons in torhout een duel om de 4de plaats.

Scoreverloop:
1-0: Van Haele Randy,  2-0: Corthals Glenn, 3-1: Corthals Ruben, 4-1: Bleyaert Bjorn, 5-1: Lammens Kevin, 6-1: Lammens Kevin,
7-2: Pieter-Jan Desmet, 8-2: Corthals Ruben, 9-2: Corthals Ruben, 10-2: Corthals Glenn, 11-2: Van Haele Randy, 12-2: Bleyaert Bjorn

decoration

Alle wedstrijdfotos van deze match hier (Volgende wedstrijdfotos komen hier ook op terecht):
http://users.telenet.be/lauwkop/Kern/Wedstrijdfotos.html

 

17:19 Gepost door Nick Lauwers | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.