02-01-09

Uitslagen 1/16 Finale Beker van West-Vlaanderen

 

ZVC VICTORY - CERCLE BRUGGE:      4-2
BRUGGE 2000 - DEN BRASSEUR:        2-4
SLAGERIJ SOENEN - ZVC LISPANNE:  3-8
VERBOMA 05 - ZVC JONES:                9-3
DYNAMO DAMME - ZVC PARASOL:    4-0
AXA SPORT - FC INGELMUNSTER:       3-3  Pen: 3-2
ZVC 'T LOBBEKE - RAPID SUBS:          6-7
ZVC BOUWTEAM - T'HOEVEKE:           4-4  Pen: 3-2
ZVC PATJELLI - TURBOTIN:                13-5
TEMPO TEAM - FC VOSSESLAG A:      2-1
DE PUTTERS B - WIG PALEN:                7-4
DE PUTTERS - BALBOAS SIJSELE:    10-5

Verslag Lauwers J:
We vertrokken naar Oostende met een "David tegen Goliath" gevoel. De tegenstander stond namelijk op kop in 3de nationale. We konden rekenen op Nico Deloof, Jeroen Lauwers, Björn Bleyaert, Glenn Corthals, Pieterjan Desmet, Kjell De Gruytter, Nick Lauwers, Kevin Lammens en Anthony Tamsin, die er voor het eerst bij was na 4 maanden blessureleed.

De wedstrijd werd op gang getrapt door De Putters en in de eerste 5 minuten raakten wij nauwelijks het leer. Dat balbezit leverde niet echt doelrijpe kansen op voor hen. Na een kleine 10 minuten zat Jeroen er goed tussen, omspeelde de doelman maar was toen te ver uitgeweken om nog te kunnen scoren. Na 11 minuten moesten we ons toch voor de eerste keer gewonnen geven nadat een puntertje via de paal in doel belandde. Amper 2 minuten later was er op dezelfde manier balverlies bij de thuisploeg en opnieuw kon Jeroen op de keeper af, die hem lichtjes raakte met een gele kaart tot gevolg. De daaropvolgende vrije trap spatte uitteen op de paal. Daarna was het weer aan De Putters. 3 maal na elkaar  werd er gescoord: 2 afstandschoten en 1 uitgespeelde aanval. Maar nog voor de rust konden we nog tegenprikken toen Anthony een counter mooi in het hoekje kon plaatsen.

Ook na de rust deden we goed mee maar met enkele ingestudeerde corners en afstandschoten stond het al rap 7-1. Daarna herpakten we ons want Anthony kon knap tegenscoren nadat Glenn een gat trok en zo werd het 7-2. Na 15 min. in de 2de helft stond het 9-2 voor De Putters en leek een afstraffing in de maak, maar toen kwam onze beste periode van de match. Björn schoot op de paal zodat Nick in balbezit kwam. Die legde terug voor Björn zodat hij simpel de 9-3 kon scoren. Na een snelle uitbraak kon Jeroen Smetje bedienen zodat het 9-4 werd. Maar toch kregen we de 10de goal tegen nadat de scheids een fout langs achteren niet zag. In de laatste minuut konden we nog een 5de keer scoren na een vrije trap van Jeroen. We konden met opgeheven hoofd het terrein verlaten, want we deden met momenten aardig mee.

Scoreverloop:
4-1: Tamsin Anthony, 7-2: Tamsin Anthony, 9-3: Bleyaert Bjorn, 9-4: Desmet Pieterjan, 10-5: Lauwers Jeroen

12:52 Gepost door Nick Lauwers | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.