09-01-09

Uitslagen veertiende speeldag

 

DUMPI MART - BALBOAS SIJSELE:          8-6
FC D'HOEVE - KEUKENS VANDENBON:    7-13
ZVC LA SQUADRA - RENTY-DE LOOF:    8-1
SCA JOVERENT - ZVC DE STOEPA:         4-5

Verslag Lauwers J:
Vandaag moesten we op bezoek bij de virtuele leider. In de heenronde was dat onze eerste match en verloren we nipt met 2-3. Voor de topper konden we rekenen op Nico Deloof, Kjell De Gruytter, Björn Bleyaert, Anthony Tamsin, Pieter-Jan Desmet, Glenn Corthals, Kevin Lammens en Jeroen Lauwers.

De wedstrijd begon met kleine kansjes aan beide zijden, maar het was toch Dumpi die na 10 minuten de score kon openen. Nauwelijks 5 min. later stond het al 2-0, Daarna kon Glenn knap tegenscoren met een schot net naast de keeper. Voor de rust werd het nog 3-1, de ballen gingen er voor de thuisploeg vlotter in dan voor ons.

Direct na de rust was onze beste periode van de match. Anthony zorgde met een individueel nummertje voor de 3-2. Dumpi kwam nu niet meer onder de druk uit. Toen Anthony alleen op de keeper afging en de 3-3 aan de voet had kantelde de partij.
De keeper stopte de bal en in dezelfde minuut konden zij uit het niets de 4-2 scoren. Het spel ging daarna goed over en weer. Smetje kon met een lage schuiver milderen tot 4-3. Dan was het weer de beurt aan de thuisploeg om te scoren en zo werd het 5-3. Glenn bracht ons 2 min. later terug in de match met een afstandschot, 5-4. Toen kregen we 2 doelpunten tegen en was de kloof te groot, 7-4. In tussentijd kreeg Glenn onterecht geel na een misverstand. Anthony scoorde nog zijn 2de van de avond zodat het 7-5 werd. Ook Dumpi kon nog eens scoren en in de laatste seconden kregen we nog een penalty cadeau als compensatie, zodat Jeroen vanop de stip de 8-6 kon scoren.

We hebben gevochten voor wat we waard zijn, maar de tegenstander had ietsje meer geluk bij de afwerking.

Scoreverloop:
2-1: Corthals Glenn, 3-2: Tamsin Anthony, 4-3: Pieter-Jan Desmet, 5-4: Corthals Glenn, 7-5: Tamsin Anthony, 8-6: Lauwers Jeroen

12:31 Gepost door Nick Lauwers | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

int vlams kop op jongens

Gepost door: Glenne | 13-01-09

De commentaren zijn gesloten.