19-01-09

Uitslagen vijftiende speeldag


KEUKENS VANDENBON - GIRISP. TORHOUT:      7-8
ZVC DE STOEPA - ZVC RAPID 2006:                 14-6
RENTY-DE LOOF - FC D'HOEVE:                        10-1
ZVC NARAI THAI - DUMPI MART:                         1-5
BALBOAS SIJSELE - SCA JOVERENT:               3-5
DEAF BRUGES 04 - V/V EERNEGEM:                   9-4
ZVC RAPID 99 - ZVC LA SQUADRA:                   3-6

Verslag Lauwers J:
Vandaag speelden we tegen de nr 7 in het het klassement met de volgende spelers: Nico Deloof, Björn Bleyaert, Kjell De Gruytter, Glenn Corthals, Anthony Tamsin, Nick Lauwers, Dieter Vermander en Kevin Lammens. In Bloso speelde we 1-1 gelijk na een spannende match.

De wedstrijd ging meteen goed over en weer met kansen aan beide kanten. Het waren toch de bezoekers die op voorsprong kwamen na een lage schuiver. Ook na die goal wilden we zo vlug mogelijk tegenscoren maar we botsten op een uitstekende doelman. Aan de overzijde gingen 2 afstandschoten er wel in zodat we met een 0-3 achterstand moesten gaan rusten.

We kwamen de 2de helft op het veld met de gedachte dat alles nog mogelijk was. Glenn kon al snel milderen na een mooie actie. Bij die 1-3 verloren we wel onze doelman, Hij viel geblesseerd uit na een redding met de voet. Kevin nam zo de positie tussen de palen in. Meteen daarna kon de tegenstander met het nodige geluk de 1-4 scoren maar het was opnieuw Glenn die ons tot op 2 doelpunten bracht van de bezoekers. 10 minuten voor tijd hadden ze nog eens geluk met de afwerking nadat de bal via Kevin toch nog in doel belandde. We konden nog 1 keer tegenscoren na een afstandschot van Kevin die afweek op Nick. We speelden zeker niet slecht maar ze hadden een goede keeper en wat geluk bij de afwerking.

Volgende week is het nieuwjaarsreceptie na de wedstrijd tegen de nr 3 in de stand: ZVC Stoepa, hopelijk pakken we dan onze eerste winst in 2009.

Scoreverloop:
1-3: Glenn Corthals, 2-4: Glenn Corthals, 3-5: Kevin Lammens 

12:17 Gepost door Nick Lauwers | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.