28-02-09

Uitslagen twintigste speeldag

 

GIRISP. TORHOUT - V/V EERNEGEM:                6-2
DUMPI MART - ZVC RAPID 2006:                    26-2
FC D'HOEVE - ZVC LA SQUADRA:                  4-16
KEUKENS VANDENBON - ZVC DE STOEPA:    6-15
ZVC NARAI THAI - RENTY-DE LOOF:               7-4
BALBOAS SIJSELE - ZVC RAPID 99:            10-1
SCA JOVERENT - DEAF BRUGES 04:               8-5

Verslag Lauwers J:
Vandaag konden we rekenen op Simon, Jeroen, Kjell, Glenn, Anthony, Nick en Randy. Kevin was sinds lang nog een coach.

We konden de tegenstander meteen goed vastzetten en dat leverde een aantal uitgespeelde kansen op maar die werden door ons en enkele reddingen de nek omgewrongen. Bijna kregen we het deksel op de neus na een counter, Simon kon met behulp van zijn hand en beide palen de netten droog houden, hij lanceerde daarop een tegenaanval met een verre worp en Glenn schoot de 1-0 tegen de netten. Randy werd dan voor de leeuwen geworpen en zijn eerste balcontacten leverden meteen de 2-0 op. hiermee was hij nog 1 goal verwijderd van zijn gratis vat. Na iets te slap verdedigen kon de tegenstander terugkeren tot 2-1. Randy wou absoluut zijn vat vanavond binnenhalen: Eerste trapt hij grandioos naast de bal maar even later scoorde hij toch zen 2de van de avond. Nog voor de rust konden we verder uitlopen via Glenn die met een laag schot de keeper kon verschalken.

We gingen met een goed gevoel de rust in en wilden de 10 doelpunten halen.

Na de rust zetten we verder goed druk en kregen vele mogelijkheden om uit te lopen, glenn kon 1 hiervan verzilveren. Ook Kjelll pikte zen goal mee na een plaatsbal. De 7-1 kwam er na een snelle uitbraak afgerond door een gekruist schot van Jeroen. Op de counter kon Randy niet meer missen na een pas van Jeroen en zo stond het 8-1. 10 minuten voor tijd scoorde Jeroen uit een vrije trap. Daarna was het lang wachten op de 10 de goal maar Glenn maakte hem een minuut voor tijd toch.

Een verdiende overwinning, want van een echte match was er nooit sprake. Randy heeft zen vat zeker en vast verdiend. Anthony boekte zijn eerste officiele overwinning met de Balboas.

Scoreverloop:
1-0: Corthals Glenn, 2-0: Van Haele Randy, 3-1: Van Haele Randy, 4-1: Corthals Glenn, 5-1: Corthals Glenn,
6-1: De Gruytter Kjell, 7-1: Lauwers Jeroen,  8-1: Van Haele Randy, 9-1: Lauwers Jeroen, 10-1: Corthals Glenn 

18:45 Gepost door Nick Lauwers | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.