25-06-09

Tornooi Breda Juni 2009

Voor de eerste maal hebben de Balboas een internationaal voetbaltornooi gespeeld. Dit tornooi vond plaatst op 6 & 7 Juni in Breda.

Volgende spelers waren aanwezig: Lammens Kevin, Lauwers Jeroen, Lauwers Nick, Cardon Jelle, Tas Frederik, De Gruytter Kjell en 2 nieuwe aanwinsten Demeester Dries en Steve. Ook enkele spelers van andere ploegen waren mee, nl. Verstrynghe Frederik en Meerschaert Robin.

Op zaterdag begon het een beetje moeizaam en na het uitvallen van Robin zag het er helemaal niet goed, maar toch wist het team zich nipt te plaatsen voor de 2de ronde.
Op zondag waren de tegenstaanders een klasse apart, maar konden we toch goed weerwerk bieden. We wonnen eenmaal met 3-1 en speelden 2 keer 0-0. Wegens de vermoeidheid en het uitvallen van 2 spelers konden we het in de laatste en beslissende wedstrijd niet meer opbrengen en verloren we met 2-0.

decoration

De wedstrijdfotos van dit tornooi vind je hier en op facebook:

http://users.telenet.be/lauwkop/Kern/Wedstrijdfotos.html

Voor de wedstrijdfotos van het seizoen 2009-2010 heb ik een nieuwe pagina gemaakt: http://users.telenet.be/lauwkop/Kern/Wedstrijdfotos2009-2...

14:36 Gepost door Nick Lauwers | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.