11-09-09

Den Artiest - ZVC Balboas Sijsele 1-4

Vandaag stond onze eerste uitmatch op het programma, daarvoor konden we rekenen op Gianni, Kjell, Glenn, Anthony, Dries, Björn, Nick en Kevin. Jeroen en Steve nog steeds geblesseerd terwijl Smetje op reis was.

Een beetje hetzelfde spelbeeld als vorige week, we probeerden vroeg een goal te scoren maar dit lukte niet echt tot Dries halverwege de eerste helft zijn 1ste doelpunt voor de Balboas kon scoren. Na 20 minuten spelen kwam de bal na een vlotte combinatie bij Kjell terecht die in 1 tijd de bal naast de keeper schoot, 0-2 was dan ook de ruststand.

In de 2de helft probeerden we de score op te drijven maar de stiftertjes van Anthony stranden op de paal of op de keeper. Het werd toch 0-3 toen Dries na een snelle intrap Glenn alleen voor doel zette en die schoot de bal hard naast een kansloze doelman. Daarna speculeerden we op de counter, ze konden via een gelukje wel nog tegenscoren, maar meer dan een eerredder was het ook niet. Kjell zette de 1-4 eindcijfers op het bord na een mooi uitgespeelde counter.

Volgende week is er bekerweek maar voor ons is er geen match. De week daarna nemen we het op tegen de Travellers die achter ons wonnen met 6-1. Een heel moeilijke match dus.

22:39 Gepost door lauwersj | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.