02-10-09

Uitslagen derde speeldag

 

SANIT IDE/DINO - AUTO'S STROO:                 2-10
FC D'HOEVE - DEN ARTIEST:                          3-6
KEUKENS VANDENBON - VK DINO'S:             4-6
REPLAY BEERNEM    - CAFE ALBATROS:      4-1
HERBO LIFTEN - ZVC DEN TIJL:                      7-4
R YOUNG STARS - GARVANHULLEBUS:      7-6
BALBOAS SIJSELE - ZVC TRAVELLERS:     2-2

Verslag Lauwers J:
Voor de Topper van vandaag konden we rekenen op Gianni, Glenn, Björn, Dries, Anthony, Kevin en Smetje. Na de wedstrijd was er een hapje voorzien gesponserd door Fish Express. Er waren dan ook veel supporters aanwezig om ons aan te moedigen.

We begonnen het gretigst aan de wedstrijd en dit leverde meteen enkele kleine kansjes op. Maar de bezoekende doelman kon voorlopig zijn netten droog houden. Gianni deed dat op zijn beurt ook een paar keer. Na een goed kwartier was het wel raak, Glenn schoot een vrije trap onhoudbaar naast de muur. Met het nodige balbezit konden we de eerste helft uitspelen en rusten met een 1-0 stand.

In de 2de helft besloot de tegenstander meer druk naar voor te zetten. soms slordig uitvoetballen van ons leverde enkele uitstekende mogelijkheden op. Gianni kon eerst nog een paar keer goed tussenkomen maar ze kwamen verdiend langszij via Lieven. Enkele minuten later werd het zelf 1-2 na een lage schuiver. Dan was het terug onze beurt; 10 minuten voor het einde stuitte Dries eerst op de doelman maar de rebound ging er wel in. In de slotfase ging het spel goed op en neer maar beide ploegen konden niet meer scoren. Wij waren beter in de eerste helft terwijl zij de 2 de helft voor hun rekening namen dus al bij al een terechte uitslag.

Volgende week moeten we de maandag al spelen tegen Café Albatros; hopelijk behouden we op verplaatsing het maximum en worden we steviger leider.

Scoreverloop:
1-0: Corthals Glenn, 2-2: Demeester Dries

20:01 Gepost door Nick Lauwers | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.