12-10-09

ZVC Balboas Sijsele - Auto's Stroo 5-2

  • Vandaag konden we rekenen op Gianni, Kjell, Steve, Glenn, Anthony, Jeroen, Smetje en Björn. Auto's Stroo had al 3 punten verzameld, dus moesten we toch op onze hoede zijn.
  • We begonnen weer gretig aan de wedstrijd met direct een paar halve kansen. De bezoekende doelman was attent en kon dus een vroege voorsprong voor ons vermijden. Halfweg de eerste helft, was hun eerste kans meteen raak. Gelukkig maakte Anthony er in dezelfde minuut al 1-1 van via een afgeweken bal. We creërden het meeste doelgevaar maar we gingen rusten met 1-1.
  • In de 2de helft zagen we hetzelfde spelbeeld. Wij kregen de bal en zij speculeerden op de counter, zelf Gianni mocht een paar keer uithalen maar zonder succes. Aan de overkant ging de bal er vlotter in, hun 2de grote kans was weer raak zodat we opnieuw moesten achtervolgen. Toen zette de bezoekende ploeg nog meer een muur op voor hun goal zodat de belegering echt kon beginnen. Eerst hield de paal en de doelman met een paar miraculeuze reddingen ons van de gelijkmaker. In tussentijd troffen zij ook nog eens de paal nadat de bal een halve meter over de zijlijn was geweest. De gelijkmaker kwam er toch, Steve speelde Jeroen aan in het centrum die opzijlegde voor glenn, die legde de bal mooi in het hoekje. Nog 10 minuten te spelen, we gingen vol voor de overwinning. We schoten van overal naar doel. 4 minuten voor affluiten kwam de oververdiende voorsprong er toch Glenn schoot en via de buik van Jeroen ging de bal erin. Een frommelgoal dus, de ontlading en opluchting was er niet minder groot door. Daarna vroeg coach Lammens een Time-Out om even tot rust te komen. We speelden de wedstrijd vlot uit en konden nog 2 keer scoren. Eerst krulde Anthony nog een bal in winkelhaak en Steve zette de 5-2 eindcijfers vast door subtiel naast de uitgekomen keeper te tikken.
  • Auto's Stroo hield heel lang stand, maar kraakte in de slotfase toch. Ze deden ons zwoegen en zweten tot op het einde maar de 2 punten zijn binnen en dat is het belangrijkste. De dichtste achtervolgers wonnen ook hun wedstrijd, enkel de Young Stars speelden gelijk. Nu moeten we Garage Vanhullebus bekampen in Ruddervoorde.

ZVC Balboas Sijsele - Auto's Stroo 5-2

0-1, 1-1(Anthony) , RUST
1-2, 2-2(Glenn), 3-2(Jeroen), 4-2(Anthony), 5-2(Steve)

FC D' Hoeve - Café Albatros 5 - 9
Keukens Vandebon - ZVC Travelles 1 - 3
Replay Beernem - Garage Vanhullebus 4-3
Sanitair Ide - Rapid Young Stars 1 - 1
De Mansarde - Den Artiest 2 - 2
ZVC Den Tijl - VK Dino's 3-5

12:09 Gepost door lauwersj | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

lekker verslagje Jeroen .
merci wi !! !

Gepost door: Lammi | 12-10-09

De commentaren zijn gesloten.