28-10-09

Sanitair Ide - ZVC Balboas Sijsele 2-6

Vandaag moesten we naar Duinbergen om Sanitair Ide te bekampen. Hiervoor konden we rekenen op Gianni, Kjell, Jeroen, Anthony, Dries, Glenn, Kevin en Steve. Smetje belde in laatste instantie af wegens ziekte.

Na een kleine 10 minuten spelen konden we de score openen via Anthony nadat hij een minuut eerder al dicht bij de openingstreffer was. 5 minuten later probeerde Jeroen het van ver, zen schot week 2 maal af zodat de keeper kansloos was. Op het kwartier maakte Anthony zijn 2de doelpunt na een assist van Kevin. Toch kregen we voor de rust nog een goal tegen. Kjell veroorzaakte een penaltyfout en de tegenstander schoot de bal hoog in doel. Net voor de rust kwam de bal voor de voet van Jeroen die met een een gekruist schot de doelman een 4de keer te grazen nam. We gingen rusten met een 1-4 voorsprong.

In de 2de helft zagen we hetzelfde spelbeeld. Wij hadden het meeste balbezit maar de tegenstander kwam er veel meer uit dan in de eerste helft zodat Gianni enkele keren goed moest tussenkomen. Anthony kon na 5 minuten van op zen eigen helft oprukken door het centrum; hij trapte de bal mooi buiten het bereik van de doelman.  We kregen nog enkele mooie kansen onder meer via Dries maar de thuisdoelman pakte uit met prima reflexen. De tegenstander had onder tussen al een gele kaart gekregen wegens aanhoudend protest maar kon toch een 2de keer scoren. Ook Jeroen scoorde zen 3de van de avond. Een vrije trap kwam via de muur bij Anthony terecht die bal achterlegde en Jeroen schoot de bal in de rechterbenedenhoek. De scheidrechter floot de wedstrijd af wanneer Jeroen de bal juist nog in het lege doel moest passen. Zo bleef het bij 2-6 na een matige partij.

De 2 punten zijn binnen en dat is het belangrijkste, We staan nu al 4 punten voor op de Travellers met 2 matchen meer gespeeld en 5 punten op VK Dino's die nog 3 wedstrijden moeten inhalen. Vrijdag staat een bekerduel op het programma tegen ZVC Den Tijl.

Scoreverloop
0-1 (Anthony) ,0-2 (Jeroen) , 0-3 (Anthony) , 1-3 , 1-4 (Jeroen) RUST
1-5 (Anthony) , 2-5 , 2-6 (Jeroen)

 

Andere Matchen
Auto’s Stroo – De Mansarde                       3-5
Café Albatros – ZVC Den Tijl                      7-4


 

21:34 Gepost door lauwersj | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.