28-10-09

ZVC Balboas Sijsele - Rapid Young Stars 8-4

Vandaag stond een topper op het programma; nr 1 tegen nr 3 van het klassement.
Gianni, Jeroen, Glenn, Dries, Anthony, Kjell en Smetje probeerden deze moeilijke opdracht tot een goed eind te bregen.

We begonnen geconcentreerd aan de match en dit leverde al vlug een doelpunt op via Dries die een mooie aanval simpel afwerkte. Even later bijna een identiek doelpunt maar deze keer was het Jeroen die kon scoren na een assist van Dries. Na een kwartier spelen stond het al 3-0 nadat Dries een vrije trap snoeihard binnenschoot. Het tempo zakte wat en we kropen een stuk achteruit, hierdoor kon de tegenstander nog voor de rust de 3-1 maken.

Na de rust konden we onze voorsprong verder uitdiepen via Glenn. Daarna speelden we een 3 tegen 2 situatie knap uit, zodat Anthony in scoringspositie kwam, met een puntertje zorgde hij voor de 5-1. We gingen op ons elan verder. Dries zorgde met een gekruist schot voor de 6-1. Enkele minuten later pikte ook Smetje zen doelpunt mee met een niet eens zo hard schot kon hij de doelman toch verschalken. Gianni had al enkele ballen moeten stoppen maar kon een 2de tegentreffer toch niet verhinderen. Anthony zorgde meteen daarna voor de 8-2 met een intikkertje na een collectieve aanval. De tegenstander kon wel nog 2 keer tegenscoren zodat het nog 8-4 werd.

Volgende week moeten we 2 keer aan de bak. Maandag moeten we in de competitie tegen Sanitair Ide (nr 6 in de stand) en vrijdag spelen we thuis in de beker tegen reeksgenoot ZVC Den Tijl.


Scoreverloop
1-0 (Dries), 2-0 (Jeroen), 3-0 (Dries), 3-1 Rust
4-1 (Glenn), 5-1 (Anthony), 6-1 (Dries), 7-1(Smetje),7-2 , 8-2 (Anthony), 8-3 en 8-4

 

Andere Matchen
FC D’Hoeve – Garage Vanhullebus             3-12
Keukens Vandenbon – Auto’s Stroo           6-5
Replay Beernem – Sanitair Ide                  3-6
Herbo Liften – VK Dino’s                          2-12

De Mansarde – Café Albatros                   4-1
ZVC Den Tijl – ZVC Travellers                  1-3

21:04 Gepost door lauwersj | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.