28-10-09

Sanitair Ide - ZVC Balboas Sijsele 2-6

Vandaag moesten we naar Duinbergen om Sanitair Ide te bekampen. Hiervoor konden we rekenen op Gianni, Kjell, Jeroen, Anthony, Dries, Glenn, Kevin en Steve. Smetje belde in laatste instantie af wegens ziekte.

Na een kleine 10 minuten spelen konden we de score openen via Anthony nadat hij een minuut eerder al dicht bij de openingstreffer was. 5 minuten later probeerde Jeroen het van ver, zen schot week 2 maal af zodat de keeper kansloos was. Op het kwartier maakte Anthony zijn 2de doelpunt na een assist van Kevin. Toch kregen we voor de rust nog een goal tegen. Kjell veroorzaakte een penaltyfout en de tegenstander schoot de bal hoog in doel. Net voor de rust kwam de bal voor de voet van Jeroen die met een een gekruist schot de doelman een 4de keer te grazen nam. We gingen rusten met een 1-4 voorsprong.

In de 2de helft zagen we hetzelfde spelbeeld. Wij hadden het meeste balbezit maar de tegenstander kwam er veel meer uit dan in de eerste helft zodat Gianni enkele keren goed moest tussenkomen. Anthony kon na 5 minuten van op zen eigen helft oprukken door het centrum; hij trapte de bal mooi buiten het bereik van de doelman.  We kregen nog enkele mooie kansen onder meer via Dries maar de thuisdoelman pakte uit met prima reflexen. De tegenstander had onder tussen al een gele kaart gekregen wegens aanhoudend protest maar kon toch een 2de keer scoren. Ook Jeroen scoorde zen 3de van de avond. Een vrije trap kwam via de muur bij Anthony terecht die bal achterlegde en Jeroen schoot de bal in de rechterbenedenhoek. De scheidrechter floot de wedstrijd af wanneer Jeroen de bal juist nog in het lege doel moest passen. Zo bleef het bij 2-6 na een matige partij.

De 2 punten zijn binnen en dat is het belangrijkste, We staan nu al 4 punten voor op de Travellers met 2 matchen meer gespeeld en 5 punten op VK Dino's die nog 3 wedstrijden moeten inhalen. Vrijdag staat een bekerduel op het programma tegen ZVC Den Tijl.

Scoreverloop
0-1 (Anthony) ,0-2 (Jeroen) , 0-3 (Anthony) , 1-3 , 1-4 (Jeroen) RUST
1-5 (Anthony) , 2-5 , 2-6 (Jeroen)

 

Andere Matchen
Auto’s Stroo – De Mansarde                       3-5
Café Albatros – ZVC Den Tijl                      7-4


 

21:34 Gepost door lauwersj | Commentaren (0) |  Facebook

ZVC Balboas Sijsele - Rapid Young Stars 8-4

Vandaag stond een topper op het programma; nr 1 tegen nr 3 van het klassement.
Gianni, Jeroen, Glenn, Dries, Anthony, Kjell en Smetje probeerden deze moeilijke opdracht tot een goed eind te bregen.

We begonnen geconcentreerd aan de match en dit leverde al vlug een doelpunt op via Dries die een mooie aanval simpel afwerkte. Even later bijna een identiek doelpunt maar deze keer was het Jeroen die kon scoren na een assist van Dries. Na een kwartier spelen stond het al 3-0 nadat Dries een vrije trap snoeihard binnenschoot. Het tempo zakte wat en we kropen een stuk achteruit, hierdoor kon de tegenstander nog voor de rust de 3-1 maken.

Na de rust konden we onze voorsprong verder uitdiepen via Glenn. Daarna speelden we een 3 tegen 2 situatie knap uit, zodat Anthony in scoringspositie kwam, met een puntertje zorgde hij voor de 5-1. We gingen op ons elan verder. Dries zorgde met een gekruist schot voor de 6-1. Enkele minuten later pikte ook Smetje zen doelpunt mee met een niet eens zo hard schot kon hij de doelman toch verschalken. Gianni had al enkele ballen moeten stoppen maar kon een 2de tegentreffer toch niet verhinderen. Anthony zorgde meteen daarna voor de 8-2 met een intikkertje na een collectieve aanval. De tegenstander kon wel nog 2 keer tegenscoren zodat het nog 8-4 werd.

Volgende week moeten we 2 keer aan de bak. Maandag moeten we in de competitie tegen Sanitair Ide (nr 6 in de stand) en vrijdag spelen we thuis in de beker tegen reeksgenoot ZVC Den Tijl.


Scoreverloop
1-0 (Dries), 2-0 (Jeroen), 3-0 (Dries), 3-1 Rust
4-1 (Glenn), 5-1 (Anthony), 6-1 (Dries), 7-1(Smetje),7-2 , 8-2 (Anthony), 8-3 en 8-4

 

Andere Matchen
FC D’Hoeve – Garage Vanhullebus             3-12
Keukens Vandenbon – Auto’s Stroo           6-5
Replay Beernem – Sanitair Ide                  3-6
Herbo Liften – VK Dino’s                          2-12

De Mansarde – Café Albatros                   4-1
ZVC Den Tijl – ZVC Travellers                  1-3

21:04 Gepost door lauwersj | Commentaren (0) |  Facebook

19-10-09

Garage Vanhullebus - ZVC Balboas Sijsele 3-9

Vandaag trokken we naar Ruddervoorde om de kaap van de 10 punten te overschrijden. We speelden met Gianni, Steve, Jeroen, Glenn, Dries, Kjell en Smetje

Bijna voor het eerst dit seizoen waren de eerste kansen voor de tegenstander. Maar wat de vorige matchen niet lukte gebeurde deze keer wel. Onze eerste kans was meteen goed voor een doelpunt. Steve kon een bal in het midden onderscheppen en bleef koelbloedig oog in oog met de keeper, 0-1. We waren meteen vertrokken voor een dolle 10 minuten; eerst kon dries een schot van Steve deviëren zodat het 0-2 werd. Enkele ogenblikken later lukte Smetje de 0-3 na een mooie combinatie. 0-4 kwam er op naam van Glenn na een perfect uitgespeelde aanval. Dries zorgde voor de 0-5 na een gekruist schot. Daarna ging het spel goed over en weer maar Gianni moest toch uitpakken met enkele reddingen. Het werd voor de rust nog 0-6 nadat smetje een diepe bal in 1 tijd naast de doelman schoof. Dries zette de 0-7 ruststand op het bord na een uitgespannen aanval. Een bijna perfecte eerste helft.

De 2 de helft kregen beide ploegen nog altijd de nodige kansen maar de bal ging er nu niet zo vlot in. Halverwege de 2 de helft kon de tegenstander toch de eer redden. Ze scoorden meteen een 2 de keer omdat we teveel uit positie liepen. Dries kon 10 minuten voor tijd toch nummer 8 maken na een knappe plaatsbal in de verste hoek. Glenn maakte er een minuut later 2-9. Ook de tegenstander kon Gianni nog eens verschalken zodat het 3-9 werd.

Garage Vanhullebus - ZVC Balboas Sijsele 3-9:
0-1 (Steve), 0-2 (Dries), 0-3 (Smetje), 0-4 (Glenn), 0-5 (Dries), 0-6 (Smetje), 0-7 (Dries) RUST
1-7, 2-7, 2-8 (Dries), 2-9 (Glenn), 3-9

MA       12-10-09     AUTO S STROO               -   FC D HOEVE               14 - 0

MA       12-10-09     SANIT IDE/DINO              -    HERBO LIFTEN              4 - 4

MA       12-10-09     CAFE ALBATROS            -   KEUK VANDENBON      4 - 2

VR        16-10-09     DEN ARTIEST                  -   ZVC DEN TIJL               5 - 0  

VR        16-10-09     ZVC TRAVELLERS           -   DE MANSARDE           10 - 0

VR        16-10-09     GARVANHULLEBUS        -   BALBOAS SYSELE       3 - 9 

VR        16-10-09     RAPID YOUNG STARS    -    REPLAY BEERNEM       7 - 2

21:15 Gepost door lauwersj | Commentaren (1) |  Facebook

12-10-09

ZVC Balboas Sijsele - Auto's Stroo 5-2

  • Vandaag konden we rekenen op Gianni, Kjell, Steve, Glenn, Anthony, Jeroen, Smetje en Björn. Auto's Stroo had al 3 punten verzameld, dus moesten we toch op onze hoede zijn.
  • We begonnen weer gretig aan de wedstrijd met direct een paar halve kansen. De bezoekende doelman was attent en kon dus een vroege voorsprong voor ons vermijden. Halfweg de eerste helft, was hun eerste kans meteen raak. Gelukkig maakte Anthony er in dezelfde minuut al 1-1 van via een afgeweken bal. We creërden het meeste doelgevaar maar we gingen rusten met 1-1.
  • In de 2de helft zagen we hetzelfde spelbeeld. Wij kregen de bal en zij speculeerden op de counter, zelf Gianni mocht een paar keer uithalen maar zonder succes. Aan de overkant ging de bal er vlotter in, hun 2de grote kans was weer raak zodat we opnieuw moesten achtervolgen. Toen zette de bezoekende ploeg nog meer een muur op voor hun goal zodat de belegering echt kon beginnen. Eerst hield de paal en de doelman met een paar miraculeuze reddingen ons van de gelijkmaker. In tussentijd troffen zij ook nog eens de paal nadat de bal een halve meter over de zijlijn was geweest. De gelijkmaker kwam er toch, Steve speelde Jeroen aan in het centrum die opzijlegde voor glenn, die legde de bal mooi in het hoekje. Nog 10 minuten te spelen, we gingen vol voor de overwinning. We schoten van overal naar doel. 4 minuten voor affluiten kwam de oververdiende voorsprong er toch Glenn schoot en via de buik van Jeroen ging de bal erin. Een frommelgoal dus, de ontlading en opluchting was er niet minder groot door. Daarna vroeg coach Lammens een Time-Out om even tot rust te komen. We speelden de wedstrijd vlot uit en konden nog 2 keer scoren. Eerst krulde Anthony nog een bal in winkelhaak en Steve zette de 5-2 eindcijfers vast door subtiel naast de uitgekomen keeper te tikken.
  • Auto's Stroo hield heel lang stand, maar kraakte in de slotfase toch. Ze deden ons zwoegen en zweten tot op het einde maar de 2 punten zijn binnen en dat is het belangrijkste. De dichtste achtervolgers wonnen ook hun wedstrijd, enkel de Young Stars speelden gelijk. Nu moeten we Garage Vanhullebus bekampen in Ruddervoorde.

ZVC Balboas Sijsele - Auto's Stroo 5-2

0-1, 1-1(Anthony) , RUST
1-2, 2-2(Glenn), 3-2(Jeroen), 4-2(Anthony), 5-2(Steve)

FC D' Hoeve - Café Albatros 5 - 9
Keukens Vandebon - ZVC Travelles 1 - 3
Replay Beernem - Garage Vanhullebus 4-3
Sanitair Ide - Rapid Young Stars 1 - 1
De Mansarde - Den Artiest 2 - 2
ZVC Den Tijl - VK Dino's 3-5

12:09 Gepost door lauwersj | Commentaren (1) |  Facebook

02-10-09

Uitslagen vierde speeldag

 

VK DINO'S - DE MANSARDE:                           8-0
AUTO'S STROO - REPLAY BEERNEM:             2-4
CAFE ALBATROS - BALBOAS SIJSELE:       2-11
DEN ARTIEST - KEUKENS VANDENBON:        1-1
ZVC TRAVELLERS - FC D'HOEVE:               11-3
GARVANHULLEBUS - SANIT IDE/DINO:          3-9
R YOUNG STARS - HERBO LIFTEN:                4-3

 

Wedstrijdverlsag Lauwers J:
Vandaag moesten we op verplaatsing naar Westkapelle, daarvoor konden we rekenen op Gianni, Kjell, Steve, Dries, Glenn, Smetje, Björn en Kevin.

We begonnen zeer goed aan de partij; Steve kon de score na 3 minuten openen met een gekruist schot. Enkele minuten later kon Steve een bal onderscheppen, hij omspeelde knap de keeper en legde de bal in het lege doel. Björn nam de 0-3 voor zijn rekening. De tegenstander kon toch ook tegenscoren na een "al dan niet" foutje op Gianni die overigens weinig werk had. Gelukkig kon Kevin al snel de 1-4 scoren toen hij de bal via een gelukje in de voeten kreeg. Glenn zette de 1-5 op het bord na een scrimmage. De mooiste goal van de avond kwam op de naam van dries; Steve verstuurde een lange bal en dries tikte de bal mooi over de keeper. daarmee gingen we met 1-6 cijfers rusten.

Na de rust kon Björn een pas van Dries in doel deviëren. Dries kon ook de 1-8 scoren na een één-tweetje met Kjell. Ook de tegenstander kon een 2de doelpunt maken. Ook Kjell pikte zijn goaltje mee na een corner, hij kreeg de bal toegespeeld en trapte hem in 1 tijd via de paal in doel. Daarna zakte ons tempo een beetje zodat we lang op zoek moesten naar die 10de goal. Het was uiteindelijk Gianni die een penalty binnentrapte na een fout op Glenn. Björn legde met zen 3de van de avond de 2-11 eindcijfers vast.

Scoreverloop:
0-1: Wytgeers Steve, 0-2: Wytgeers Steve, 0-3: Bleyaert Björn, 1-3: Lammens Kevin,1-4: Lammens Kevin,
1-5: Corthals Glenn, 1-6: Demeester Dries, 1-7: Bleyaert Björn, 1-8: Demeester Dries,
2-8: Degruytter Kjell, 2-9: Degruytter Kjell, 2-10: Vanhaelemeesch Gianni, 2-11: Bleyaert Björn

20:11 Gepost door Nick Lauwers | Commentaren (0) |  Facebook

Uitslagen derde speeldag

 

SANIT IDE/DINO - AUTO'S STROO:                 2-10
FC D'HOEVE - DEN ARTIEST:                          3-6
KEUKENS VANDENBON - VK DINO'S:             4-6
REPLAY BEERNEM    - CAFE ALBATROS:      4-1
HERBO LIFTEN - ZVC DEN TIJL:                      7-4
R YOUNG STARS - GARVANHULLEBUS:      7-6
BALBOAS SIJSELE - ZVC TRAVELLERS:     2-2

Verslag Lauwers J:
Voor de Topper van vandaag konden we rekenen op Gianni, Glenn, Björn, Dries, Anthony, Kevin en Smetje. Na de wedstrijd was er een hapje voorzien gesponserd door Fish Express. Er waren dan ook veel supporters aanwezig om ons aan te moedigen.

We begonnen het gretigst aan de wedstrijd en dit leverde meteen enkele kleine kansjes op. Maar de bezoekende doelman kon voorlopig zijn netten droog houden. Gianni deed dat op zijn beurt ook een paar keer. Na een goed kwartier was het wel raak, Glenn schoot een vrije trap onhoudbaar naast de muur. Met het nodige balbezit konden we de eerste helft uitspelen en rusten met een 1-0 stand.

In de 2de helft besloot de tegenstander meer druk naar voor te zetten. soms slordig uitvoetballen van ons leverde enkele uitstekende mogelijkheden op. Gianni kon eerst nog een paar keer goed tussenkomen maar ze kwamen verdiend langszij via Lieven. Enkele minuten later werd het zelf 1-2 na een lage schuiver. Dan was het terug onze beurt; 10 minuten voor het einde stuitte Dries eerst op de doelman maar de rebound ging er wel in. In de slotfase ging het spel goed op en neer maar beide ploegen konden niet meer scoren. Wij waren beter in de eerste helft terwijl zij de 2 de helft voor hun rekening namen dus al bij al een terechte uitslag.

Volgende week moeten we de maandag al spelen tegen Café Albatros; hopelijk behouden we op verplaatsing het maximum en worden we steviger leider.

Scoreverloop:
1-0: Corthals Glenn, 2-2: Demeester Dries

20:01 Gepost door Nick Lauwers | Commentaren (0) |  Facebook