03-11-09

ZVC Balboas Sijsele - ZVC Den Tijl 7-4

Vandaag stond een bekerduel op het programma. Nico Deloof stond voor het eerst dit seizoen in doel. Jeroen, Kjell, Glenn, Dries, Kevin en Nick waren de andere spelers.

We konden na een minuut de score open na een vrije trap van Jeroen waar de keeper zich toch een beetje verkeek. Dries zorgde even later voor de 2-0 na 1 van de weinige mooie combinaties van de avond. Want het veld lag er spekglad bij zodat beide ploegen veel balbverlies leden. De tegenstander daarvan profiteren zodat de 2-1 op het bord stond. Voor de rust konden we op de counter nog 2 keer scoren. de doelpunten waren van Jeroen en Glenn. Zo gingen we met 4-1 rusten.

Na de pauze waren het de bezoekers die eerst konden scoren na onnodig balverlies. We bouwden toch telkens een veilige voorsprong op na een vrije trap van Jeroen. Maar ze kwamen steeds terug. Dan was het de beurt aan Dries om met een gekruist schot te scoren. Maar weer kwamen ze tot op 2 doelpunten van ons. Jeroen zette de 7-4 eindcijfers op het bord met zen 3de vrije trap van de avond.

18:40 Gepost door lauwersj | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.