16-11-09

FC D'Hoeve - ZVC Balboas Sijsele 3-15

Vandaag stond de eerste echte derby en daarvoor konden we rekenen op Nico, Jeroen, Kjell, Dries, Glenn, Smetje, Steve en Anthony.

De wedstrijd ging in het begin goed op en neer, maar ons eerste schot tussen de palen van smetje was meteen raak. Het werd al vlot 0-2 via Steve ondaks het soms stevige verdediginswerk van de thuisploeg. Na de 1-2 mocht Smetje dat al aan de lijve ondervinden. Hij kon niet meer verder na een enkelblessure. Nog voor de rust werd het 1-4 na doelpunten van Kjell en Anthony.

Na de rust konden zij de 2-4 scoren zodat het opnieuw spannend werd. Met nog een kwartier voor de boef konden we eindelijk afstand nemen. Met een doelpunt van Anthony stond het 2-5 en een minuut later maakte Glenn er 2-6 van. Toen viel 1 van hun sterkhouders geblesseerd uit en dan was het simpel om de klus af te maken. Dries scoorde de 2-7 en Kjell scoorde de mooiste van de avond door een lange bal van Jeroen in 1 tijd in doel te devieeren. De laatste 10 minuten waren ze een vogel voor de kat, Nico trapte eerst nog een penalty op de paal maar Jeroen zorgde toch voor de 2-9. Anthony nam nr 10 voor zen rekening. Jeroen draaide een beetje later zich eenvoudig vrij en plaatste de 2-11 binnen. De tegenstander kon dan ook nog een tegenscoren. Anthony scoorde zijn 4de van de avond na een mooie actie. Steve kopte een rebound binnen zodat het 3-13 werd. Jeroen scoorde tenslotte nog 2 keer met een aftsandschot  en een één-tweetje met Glenn.

Wat op papier een gemakkelijke wedstrijd leek, was het toch 35 minuten hard zwoegen om afstand te nemen. Volgende week nemen we het op tegen Keukens Vandenbon die achter ons wonnen met 12-2 van Replay Beernem.

21:33 Gepost door lauwersj | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.