16-11-09

ZVC Balboas Sijsele - Herbo Liften 10-2

Vandaag speelden we thuis tegen Herbo Liften, deze ploeg is gezakt uit 2de en staat voorlopig in de middemoot. Gianni, Jeroen, Kjell, Dries, Glenn, Steve, Smetje en Anthony waren van de partij.

In de beginfase ging het spel goed op en neer met een paar halve kansen aan beide kanten maar de keepers deden hun werk uistekend. Glenn zette toch de openingstreffer op zen naam met een gekruiste plaatsbal. Even later werd het zelf 2-0 via Steve. De tegenstanders kwamen een paar keer oog in oog met Goanni maar die bewees zijn kunnen en daarmee was hij zeker onze beste man in de eerste helft.

In de 2 de helft waren we veel gretiger gestart en dit leverde in de eerste 10 minuten 5 doelpunten op. Dries kon van dichtbij de 3-0 scoren, Anthony scoorde een bijna gelijkaardig doelpunt. Gianni legde dan aan van net over de middenlijn en de bal ging via de paal binnen na een overstapje van Anthony. Jeroen plaatste nr 6 naast de keeper na een vlotte counter. Anthony maakte er nog 7-0 van en zo lag de match in een defintieve plooi. De tegenstander kon nu wel 2 maal tegenscoren. Maar Dries kon in de slotfase toch nog een zuivere hattrick scoren zodat we voor de 2de keer dit seizoen 10 maal konden scoren.

De Travellers verloor het eerst dit seizoen. voorlopig kunnen enkel de Dino's over ons springen in de stand.  Maandag spelen we tegen FC D'Hoeve.

21:05 Gepost door lauwersj | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.