21-11-09

ZVC Balboas Sijsele - Keukens Vandenbon 7-3

Vandaag stond de 2de derby op rij op het programma. 1ste keeper Gianni was op reis; 2 de doelman Nico Deloof zegde in laatste instantie af zodat Smetje tussen de palen mocht plaatsnemen. De andere geselecteerden waren Jeroen, Steve, Dries, Anthony, Glenn en Kjell.

Al vroeg in de wedstrijd was er een opstootje in ons doelgebied, gelegenheidsdoelman Smetje ging tegen de grond en de scheids trok meteen geel voor de tegenstander. Direct na dit incident trokken we naar voor en dit leverde als snel een doelpunt op Anthony kopte een voorzet van Dries binnen. De tegenstander kreeg ook kansen maar Smetje was bij de pinken en hield zo de 0 op het bord. Anthony verdubbelde op het kwartier de score na een individuele actie. 5 minuten voor de rust kwam de bezoekende ploeg terug in de wedstrijd na een vrije trap. Maar nog voor de rust werd het 3-1. Jeroen rondde een dubbel één-tweetje met Dries in één tijd af.

Na de rust kwamen ze opnieuw terug na een knappe individuele actie en ook smetje had geen verhaal. De match kon nu alle kanten uit maar we konden opnieuw een veiligere voorsprong opbouwen. Na een aanval over vele tussenstations kwam het leer bij Jeroen terecht die in de korte hoek besloot zodat het nu 4-2 stond. Anthony maakte de bevrijdende 5-2 na samenspel met Dries. Kjell zette Glenn alleen voor de keeper en die faalde niet zodat het al snel 6-2 werd. Anthony scoorde nog zen 4de van de avond in de korte hoek. Ook de tegenstander scoorde nog eens zodat de wedstrijd op 7-3 eindigde.

We hebben nu 21 punten na 11 wedstrijden en staan voorlopig nog aan de leiding. VK Dino's kan nog over ons sprongen maar maandag moeten ze het opnemen tegen de nr 3 in de stand; hun eerste puntenverlies ?

Bedankt aan de talrijk opgekomen supporters om ons te steunen, 45 minuten na de wedstrijd was er namelijk nog altijd rond de 60 man.

13:24 Gepost door lauwersj | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

leuk verhaal.

Gepost door: Granieten aanrechtblad | 03-10-14

De commentaren zijn gesloten.