21-12-09

ZVC Balboas Sijsele - VK Dino's 5-4

Vandaag was onze laatste competitiematch voor nieuwjaar. Meteen ook de Topper !!! Wij de huidige nr 1 had na 13 matchen al 25 punten gesprokkeld. VK Dino's had allemaal hun 11 matchen gewonnen en dus 22 punten en stonden daarmee voorlopig op de 2de plaats. Bij ons was iedereen inzetbaar. Gianni stond opnieuw in doel. Kjell, Jeroen, Dries, Anthony, Steve, Glenn en Smetje waren de andere spelers.

We konden de wedstrijd niet beter beginnen. Na 2 minuten scoorde Jeroen al op vrije trap. De bal ging via de muur in doel. Daarna konden we meteen vlijmscherp counteren maar Jeroen maakte de verkeerde keuze en speelde slecht in. Dit bleek meteen ook een kantelpunt te zijn in 1ste helft. Hun eerste 2 kansen waren meteen raak. Na een slechte inspeelpas werd het zelf 3-1 en even daarvoor hadden ze al het doelkader geraakt. Ook wij hadden inmiddels al een eerste keer de paal geraakt. Dan viel Smetje in, hij kreeg de bal toegespeeld via Glenn en zette de 3-2 rustcijfers op het bord.

Na de rust een heel ander spelbeeld. We hebben ze bij momenten weggespeeld; vooral de eerste 15 minuten waren we goed op dreef. Jeroen zorgde met een vrije trap voor de 3-3. Direct erna werd het zelf 4-3 via Jeroen die een bal van de doelman kon onderscheppen en de bal binnenplaatste. Het publiek ging voor het eerst uit hun dak. Daarna raakten Steve en Jeroen nogmaals het doelkader. Het bevrijdende doelpunt bleef voorlopig uit en Gianni moest sporadisch maar een bal redden. Toen Anthony de bal bij Dries kreeg werd hun lot beslist, die begon aan een mooie solo en schoot met links binnen. De buit leek binnen en toen ook nog 1 van hun verdedigers geel kreeg kwamen we steeds dichter bij de overwinning. Ze probeerden wel nog maar konden pas in de allerlaatste seconde de 5-4 maken.

Op basis van een sterke 2de helft verdienden we de overwinning ook al hadden ze enkele goeie spelers in huis. De voorzitter had ons een etentje beloofd als we aan nieuwjaar eerste stonden. Dus hij mag meteen een datum en locatie zoeken daarvoor. Dank aan de vele supporters !

16:02 Gepost door lauwersj | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

On the road to victory!!

Gepost door: Glenne | 22-12-09

De commentaren zijn gesloten.