21-12-09

ZVC Balboas Sijsele - ZVC Den Tijl 10-2

Voor de 2 de keer dit seizoen moesten we het thuis opnemen tegen Den Tijl. De bekerconfrontatie wonnen we met 7-4. We konden rekenen op Nico, Jeroen, Kjell, Steve, Dries, Smetje en Anthony. Maar ook de sint kwam supporteren voor ons.

We Kwamen al snel op een 1-0 voorsprong via Kjell. Maar de bordjes hingen al even vlug weer gelijk. Een bezoekende speler kreeg al vlug geel na enkele kleine overtredingen. Na een groot kwartier kon Dries de 2-1 scoren na een slechte inspeelpas van de doelman kon hij hem mooi omspelen zodat we met 2-1 gingen rusten.

Na de rust drukten we meteen door zodat het in een mum van tijd 5-1 stond. Anthony kon via een solo nr 3 scoren. Dries nam de 4 de goal voor zijn rekening en steve trapte een corner via de verdediger in doel. Daarna begonnen de mooie doelpunten pas, Jeroen speelde in op Dries die al jonglerend de doelman te grazen nam. De bezoekers konden nog milderen tot 6-2 maar vlak erna scoorde anthony na mooi samenspel. Het 8ste en meteen ook het 100ste competitiedoelpunt werd gescoord door Steve na een afstandshot. Even Daarna kreeg ook Steve geel na een lichte fout, onze eerste kaart dit seizoen. Anthony scoorde de 9-2 na een knap hakje en tenslotte legde de Dries de 10-2 eindcijfers vast na een 1-tweetje door de lucht met Jeroen.

De sint was toch tevreden na een iets mindere 1ste maar een goede 2de helft. Hij en zen pieten deelde daarna nog chocolade en picknicken uit. Volgend weekend zijn we vrij en daarna wacht de clash tegen VK Dino's die nog altijd ongeslagen is.

15:07 Gepost door lauwersj | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.