24-12-09

ZVC Balboas Sijsele - ZVC Strubbe 2-2 (pen 4-5)

We begonnen aan ons 2de bekerduel met dezelfde 8 die vorige vrijdag tegen de Dino's wonnen. Gianni, Steve, Kjell, Glenn, Smetje, Anthony, Jeroen en Dries waren de spelers die het moesten doen in de derby.

De eerste 10 minuten waren bijna volledig paars gekleurd en Gianni kwam een paar keer uitstekend tussen zodat de 0 op het bord bleef. De volgende 10 minuten was het dan onze beurt, de bezoekende doelman kon eerst nog een paar keer goed tussenkomen maar moest zich toch gewonnen geven na een mooie aanval door het centrum, de assist kwam van Dries en Anthony werkte beheerst af. Ze kwamen terug in de wedstrijd na een vreemde poging van Jeroen, ze kregen de bal in de voeten en speelde vervolgens de counter goed uit, 1-1 was ook de ruststand.

In de 2de helft trokken we elk op zen beurt in de aanval. We kwamen opnieuw op voorsprong nadat Anthony met een lage knal de doelman een 2de keer het kijken gaf. Maar na een hele lichte vrije trap kwamen ze al vlug weer langszij. Dan speelde beide ploegen wat op zekerheid, zodat er weinig kansen waren in de slotfase. De beste kans spatte uiteen op de paal na een trap van Kjell. De penaltys moesten beslissing brengen in dit bekerduel.

Dries, Jeroen en Anthony werden bij ons aangeduid. Dries knalde mooi binnen en Gianni kon hun 1ste penalty stoppen. Jeroen scoorde zodat zij moesten scoren. De tegenstander faalde niet. Anthony had pech met zen penalty die op de paal strandde en het werd 2-2.
Daarna was het 1 per 1 tot er iemand faalde. Dries schoot door de benen van de doelman. Zij scoren ook. Jeroen trapte hem ook binnen. maar zij bleven ook koel zodat het ondertussen 4-4 stond in de penalty's. Steve miste vervolgens en zij trapten de bal wel binnen zodat we uit de beker werden geknikkerd.

We speelden een verdienstelijke wedstrijd, maar in de penaly's moeten er iemand winnen. Geen ramp want de competitie blijft voor ons prioriteit.

16:16 Gepost door lauwersj | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Een dubbeltje op zijn kant zoals ze dat zeggen :)

Merci voor de leuke match gasten!

Piet

Gepost door: Piet | 25-12-09

Mooi verslagske tochtoend:d
alles op de competitie e guys..

Gepost door: Glenne | 29-12-09

De commentaren zijn gesloten.