18-01-10

ZVC Travellers - ZVC Balboas Sijsele 1-8

Vandaag nemen we het op tegen de Travellers, de enige tegenstander die ons dit seizoen een punt kon afsnoepen. We waren dus gewaarschuwd en konden rekenen op Gianni, Kjell, Jeroen, Dries, Glenn, Steve, Anthony en Frederick.

De tegenstander begon maar met 5 aan de match maar kon toch de score openen terwijl we al het betere van het spel hadden. Jeroen kon na een kleine 10 minuten met een lage schuiver gelijkstellen. Daarna kon Dries scoren zodat het 1-2 werd. Eerder had de thuisdoelman hen al een paar keer overeind gehouden. Daarna waren het de eerste seizoensminuten van Fré, hij zorgde met 2 splijtende passen voor 2 assists. De eerste kon Dries mooi afronden en de 2de werd met links gescoord door Glenn. We gingen verdiend rusten met 4-1, bij hen was ondertussen de 6de man toegekomen.

Na de rust gingen we op ons elan door. Jeroen kon de 5-1 door de benen van de keeper schuiven. Dries dribbelde daarna de keeper en legde de 6-1 simpel binnen. Het werd nog 8-1 door 2 doelpunten via Fré. Eerst trapte hij de bal in de winkelhaak na een knappe solo. De 2de had hij maar voor het inleggen na een actie met Dries. Daarna misten we nog een resem kansen.

We staan terug eerste in het klassement. want Dino's kon eerder deze week winnen en was zo over ons gesprongen. Bertje kwam ons voor het laatst aanmoedigen vooraleer hij een tijdje vertrekt. Hopelijk kunnen we ook winnen zonder hem en staan we nog altijd eerste als hij terugkomt.

 

22:39 Gepost door lauwersj | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.