01-02-10

Auto's Stroo - ZVC Balboas Sijsele 3-9

Vandaag moesten we voor het eerst in Knokke spelen tegen een ploeg die het ons in de heenronde heel lastig had gemaakt. We keken toen lang tegen een achterstand of een gelijkspel aan maar we wonnen toch verdiend. We konden rekenen op Gianni, Jeroen, Kjell, Dries, Anthony, Glenn, Smetje en Kevin. Randy was vandaag onze coach.

We begonnen direct met enkele kansjes, maar bij de eerste keer dat ze aan de overkant kwamen was het wel raak, 1-0. Maar Anthony zorgde in 5 minuten voor een 1-2 voorsprong. Nog voor de rust gleed Jeroen de 1-3 binnen na een assist van Glenn.

Na de rust probeerden we de kloof zo snel mogelijk uit te diepen. Kjell bracht ons 1-4 voor. even later scoorden ze toch nog terug, er onstond geen paniek en opnieuw Kjell kwam alleen voor die keeper, hij bleef rustig en plaatste de 2-5 binnen. Glenn zorgde met de hulp van de tegenstander voor een veilige 2-6. Dries nam even later alle twijfels weg na een knappe solo. Glenn scoorde met een afstandschot zijn 2de van de avond. 3 minuten voor tijd mocht Gianni aanleggen en Dries devieerde de bal met het nodige geluk voorbij de keeper zodat het 2-9 werd. Na een vrije trap werd nog 3-9.

We speelden een sterke wedstrijd en blijven op koers. Dino's wonnen vrijdag en maandag met het kleinste verschil zodat zij nu weer de leiding hadden.

08:07 Gepost door lauwersj | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.