10-02-10

ZVC Balboas Sijsele - Garage Vanhullebus 8-2

In de heenronde wonnen we vrij makkelijk, want ze speelden heel aardig mee en hadden toch de nodige kwaliteit in huis. Gianni, Jeroen, Steve, Dries, Anthony, Smetje, Fré, Glenn en Kjell moesten deze opdracht tot een goed eind brengen.

We begonnen goed aan de wedstrijd, de tegenstander was heel verdedigend ingesteld. Het incasseerde toch vroeg een heerlijk doelpunt van Anthony; hij kreeg de bal toegespeeld en kon met een opwippertje scoren. Na 10 minuten scoorde Anthony opnieuw hij sneed goed naar binnen en knalde hard genoeg binnen. Na 20 minuten scoorde Steve van op afstand, de keeper zag de bal te laat aankomen en was kansloos ,3-0. Gianni moest in 25 minuten maar 1 keer tussenkomen en deed dat dan ook perfect.

Na de rust zagen we hetzelfde spelbeeld. Jeroen kon al snel de 4-0 maken door de bal overhoeks binnen te plaatsen. Opnieuw Jeroen zorgde voor de 5-0 door de bal in de korte hoek binnen te schuiven. Na die goal begon de tegenstander toch mee te voetballen en dit leverde al snel een doelpunt op. Smetje zorgde na een actie met Fré voor de 6-1. De 7-1 kwam er na een bijna identiek doelpunt met dezelfde 2 hoofdrolspelers, maar nu was Fré afwerker van dienst. Ze kwamen nog terug tot 7-2 maar het was tenslotte Glenn die de 8-2 eindcijfers tegen de netten schoot.

We wonnen de wedstrijd verdiend, de tegenstander wou een vroege afstraffing zoals in de heenmatch vermijden. hopelijk speculeren ze in de volgende matchen voor de aanval want dat is hun grootste capaciteit.

21:20 Gepost door lauwersj | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

ze moeten idd uitgaan van eigen sterkte ....
hangen ook nog te veel af van één speler ...
grtz

peuk werk jeroen

Gepost door: Coache | 11-02-10

De commentaren zijn gesloten.