13-02-10

Rapid young stars - ZVC Balboas Sijsele 3-5

Vandaag moesten we om 22.30 aan de bak tegen de 4de in de rangschikking, het beloofde een spannende match te worden dus. We konden rekenen op Gianni, Jeroen, Steve, Dries, Anthony, Kjell, Glenn en Smetje.

De tegenstander eistte meteen het meeste balbezit op, meer dan enkele pogingen van ver leverde dat voorlopig niet op. Gianni stond dan ook attent te keepen. Bij 1 van onze eerste aanvallen was het wel raak; Jeroen legde de bal achteruit tot bij Anthony die de keeper fusilleerde. Ze kwamen steeds dichter bij een doelpunt maar Gianni hield ons met uitstekende reflexen recht. Na 20 minuten spelen werd het 0-2. Glenn trok de bal hard voor en Anthony zette er zijn voet tegen. maar nog voor de rust werd het 1-2.

In de 2de helft werd de partij iets bitsiger, de tegenstander deed enkele vervelende foutjes zodat we niet konden uitbreken, Anthony kon toch eens ontsnappen maar nu moest de keeper hem foutief stoppen met een terechte gele kaart als gevolg, de daarop volgende vrije trap leverde echter niets op. Na een corner werd het toch 1-3, Anthony kreeg de bal toegespeeld en trapte de bal via de onderkant van de lat binnen. Toch konden ze nog terugkomen tot 2-3 na opnieuw een ingestudeerde corner. Met nog 10 minuten te spelen kwam er een onrechtstreekse vrije trap. Kjell gaf het tikje en Jeroen schoof de bal binnen. Op de counter scoorde Dries nog de 2-5 na een mooie actie. Toch konden ze nog eens scoren op corner zodat het uiteindelijk 3-5 werd.

We hebben een belangrijke wedstrijd gewonnen waar de tegenstander mss wel meer verdiende. We speelden ook niet onze beste match van het seizoen maar het hadden met Gianni en Anthony 2 matchwinnaars in huis. Volgende week staan er 2 duels op het programma tegen de nr 5 en 6 in de stand.

11:54 Gepost door lauwersj | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.