20-02-10

Herbo Liften - ZVC Balboas Sijsele 2-10

Na een mindere maar toch gewonnen match van woensdag moesten we het nu opnemen tegen Herbo Liften. In de heenmatch moest Gianni ons vooral het eerste kwartier een paar keer recht houden. Vandaag konden we rekenen op Gianni, Kjell, Steve, Dries, Jeroen, Glenn en Kevin. Ruben was de coach van dienst.

We kwamen net zoals woensdag al snel op voorsprong, Jeroen trapte een vrije trap onder de muur binnen. Na 10 minuten spelen zette Dries Jeroen alleen voor de keeper die listig afwerkte, 0-2. Op het kwartier maakte Jeroen een één-tweetje met kevin goed af zodat het 0-3 werd. Na 20 minuten kreeg Steve tot zijn eigen verbazing geel, de scheids zag een obstructiefout op een doorgebroken speler.

Na de rust controleerderen we het spel, de bal kwam enkele keer bij onze doelman Gianni terecht tot hij het eens van op afstand probeerde en meteen stond het 0-4. Ook de thuisploeg kreeg geel na een duidelijke fout op Kjell. Kevin zorgde direct daarna voor de 1-5. Na een snelle vrije trap van Jeroen kwam de bal bij Dries terecht die de bal rustig tegen de netten plaatste. Jeroen scoorde na een counter nog zen 4de na samenspel met Dries. Kjell nam doelpunt nr 8 voor zijn rekening door de bal in het dak van het doel te schieten. De thuisploeg liet zelf Gianni nog eens aanleggen vanop ruime afstand en weer was het raak. Enkele minuten later speelde hij de bal dan wel foutief en werd afgestraft met een lobbal. Dries scoorde nr 10 na een individuele actie.

We speelde een goeie en vesrstandige partij, zeker toen Steve na 20 minuten naar de kant moest. Volgende week nemen we het thuis op tegen Sanitair ide.

16:51 Gepost door lauwersj | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.