27-02-10

ZVC Balboas Sijsele - Sanitair Ide 8-2

Na het gelijkspel van Dino's eerder deze week konden we opnieuw een stapje dichter bij de titel komen. We konden daarvoor rekenen op Gianni, Jeroen, Kjell, Anthony, Dries, Glenn, Steve en Smetje.

We begonnen gretig aan de wedstrijd maar we sprongen niet goed om met de kansen. Na 10 minuten legde Dries de bal achteruit tot bij Jeroen die met een grondscherend schot de keeper te grazen nam. Meteen daarna kwam hun eerste mogelijkheid. Het schot week af op Dries zodat Gianni op het verkeerde been stond 1-1. We eisten het balbezit op en kregen ook genoeg kansen maar de bezoekende doelman wou zich niet snel gewonnen geven. Toch kwam de 2-1 er na een prachtige vrije trap van Glenn, recht in de kruising. Een minuut later scoorde Glenn opnieuw na een mooie passeerbeweging en een schot met links. Na een bombardement van schoten kwam de bal bij Jeroen terecht die wel een gaatje kon vinden. En vlak voor de rust week een vrije trap van Jeroen af zodat het toch nog 1-5 stond.

Na de rust zagen we hetzelfde spelbeeld, de tegenstander bouwde een muur voor de eigen doelman en kwam er maar heel sporadisch uit. Kjell scoorde met links toch de 6-1. Het werd zelf 7-1 toen Smetje de bal achteruit legde tot bij Jeroen die de bal langs de grond binnenplaatste. Gianni had al een paar keer kunnen aanleggen van ver maar had minder geluk of vorige week, een bal kwam in de voeten van de bezoekers en konden simpel counteren. Anthony zette de 8-2 eindcijfers op het bord na een slalom, tegen zen puntertje had de keeper deze keer geen verhaal.

We speelden een goeie partij, De bezoekende keeper zorgde ervoor dat de score niet verder opliep. Alweer een stapje dichter.

18:38 Gepost door lauwersj | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

titel bijna beetje bij beetje in zicht

Gepost door: Glenne | 01-03-10

De commentaren zijn gesloten.