13-03-10

ZVC Balboas Sijsele - FC D'Hoeve 17 - 1

Vandaag speelden we tegen de rode lantaarn. In de heenronde konden ze het ons 30 minuten lastig maken. We konden rekenen op Gianni, Kjell, Steve, Dries, Smetje, Jeroen en Nick.

Na nog geen minuut spelen probeerde steve het vanop afstand en het stond meteen 1-0. Dan was D'Hoeve 5 minuten de betere ploeg en dit leidde tot 4 knappe reddingen van Gianni. Na een kleine 10 minuten werd het toch 2-0 na een afstandschot van Jeroen. Direct daarna konden ze dan toch de 2-1 scoren. Na 20 minuten kreeg de bezoekende doelman een afstandschot niet goed onder controle, smetje was goed gevolgd en tikte simpel binnen. Zo gingen we rusten met 3-1.

Na de pauze speelden we toch een pak vlotter en dit leverde meteen een doelpunt op, Jeroen mocht alleen op de keeper af na slecht uitverdedigen en zo stond het 4-1. De 5-1 kwam er opnieuw via Jeroen die een voorzet van Steve simpel kon binnenduwen. 6-1 kwam op namm van Smetje die een vlotte aanval kon binnentikken. Steve haalde dan nog eens uit van ver en weer had de keeper geen verhaal. Ook Nick kon scoren na toen de keeper de bal niet kon klemmen. Toen 1 van hun betere spelers geel kreeg ging het allemaal heel snel. Smetje scoorde met wat geluk door de benen van de keeper de 9-1. Even later liet hij de 10-1 liggen maar toch kon hij hem scoren na een collectieve aanval. Steve scoorde nr 11 na een knal in het dak van de goal. Jeroen scoorde de 12de van de avond na een assist van Dries. Nr 13 nam Dries voor zen rekening, hij pakte de lange bal van Jeroen perfect mee en nam dan de keeper te grazen. Dan volgden 3 uitgespeelde goals, Steve en 2 keer Smetje waren de afwerkers van dienst. Jeroen legde de 17-1 eindcijfers vast na een slidinggoal.

We wonnen verdiend tegen een ploeg die toch 1 helft goed kon standhouden. Alweer een stapje dichter.

11:49 Gepost door lauwersj | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.