17-03-10

Keukens Vandenbon - ZVC Balboas Sijsele 2-11

Vandaag stond er opnieuw een derby op het programma. Daarvoor konden we rekenen op Gianni, Jeroen, Kjell, Dries, Smetje, Steve, Glenn en Kevin.

We begonnen gretig aan de partij maar hun eerste kans was toch raak. Lang duurde die achterstand niet want Kjell kon simpel afwerken na een prachtige aanval over heel wat tussenstations. Even later tikte Glenn de rebound binnen na een schot van Dries. Toch werd het 2-2 na een indirecte vrije trap. Daarna volgde een belegering van ons, 3 schoten op de paal in 2 minuten. Voor de rust scoorden we toch nog 2 maal via Smetje en Kevin. Smetje benutte een collectieve aanval en het schot van Kevin week af zodat de thuisdoelman kansloos was.

Na de rust was kevin daar opnieuw nu met een gekruist schot en zo stond het 2-5. Na een één-tweetje tussen Jeroen en Kjell kon die laatste mooi afwerken. Kevin scoorde zen 3de van de avond na een schot in de korte hoek. Daarna volgde een zuivere hattrick van Jeroen. De eerste kwam er na een afstand schot, de 2de had hij maar in te leggen na een assist van Glenn en tenslotte nr 3 en tevens de 10de van de avond kwam er na een plaatsbal in de verste hoek. Smetje legde de 2-11 eindcijfers vast na een uitgespannen aanval.

We komen weer een stapje dichter ook al laten de Dino's voorlopig niets liggen.

20:08 Gepost door lauwersj | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.