17-04-10

ZVC Balboas Sijsele - De Mansarde 8-1

Vandaag mochten we de titel in eigen huis vieren, VK Dino’s waren eerder deze week niet verder geraakt dan 4-4 tegen Replay Beernem zodat we al zeker kampioen zijn.

Toch kwamen er zo’n 180-tal supporters ons aanmoedigen om ook tegen de Mansarde te winnen.

Vandaag stonden we compleet en moesten de volgende spelers voor de zege zorgen: Gianni, Jeroen, Steve, Dries, Anthony, Kjell, Glenn , Smetje, Fré en Nick.

De tegenstander kroop meteen achteruit dus was het wachten tot er een gaatje viel. We kregen enkele kleine kansen maar de bezoekende doelman hield voorlopig zijn netten schoon. Na een kleine 10 minuten opende Jeroen de score na een vluchtschot in het dak van het doel. 2 minuten later verdubbelde Steve de score na een laag gekruist schot. Na 20 minuten spelen werd het zelf 3-0 na een vrije trap van Fré. Even later scoorde hij ook zen 2de van de avond na een mooie actie en trap. Nog voor de rust scoorden de bezoekers tegen.

In de 2de helft kregen we hetzelfde spelbeeld te zien. Anthony pikte ook zijn doelpunt mee na een slalom door de verdediging. Ook Dries leek te gaan scoren maar zijn doelpunt werd afgekeurd nadat de scheidsrechter al een fout gefloten had. De 6-1 kwam op naam van Smetje na een collectieve aanval. Het werd nog 7-1 toen Jeroen de bal via de paal in doel knalde. Gianni kreeg dan zijn applausvervanging en mocht nog enkele minuten in de spits spelen, scoren lukte echter niet meer voor hem. Het was Dries die de 8-1 eindcijfers voor het intikken had na een actie met Anthony.

Daarna volgde het kampioenenfeest tot in de vroege uurtjes.

We zijn de verdiende kampioen, slechts 1 maal gelijkgespeeld tegen de Travellers. De beste aanval en verdediging. Hopelijk staan we maandag paraat om ook nog tegen de Dino’s te winnen.

decoration

Alle fotos van het feest hier:
http://users.telenet.be/lauwkop/Kern/Wedstrijdfotos2009-2...

Fotos: Olivier Neese (Brugs Handelsblad)

 

18:47 Gepost door lauwersj | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Prachtige avond ... , prachtig seizoen , Prachtig clubje ... , prachtige supporters ... , .... ! ! ! !! ! XXXXX

Gepost door: Kevin Lammens | 20-04-10

KAMPIOENEEEEEEEEEEEEEEee

Gepost door: Glenne | 20-04-10

De commentaren zijn gesloten.