24-04-10

VK Dino's - ZVC Balboas Sijsele 4-7

Vandaag trokken we als kampioen naar de nr 2 uit de stand. In de thuiswedstrijd konden we een 1-3 achterstand ombuigen in een 5-4 winst. De volgende spelers moesten de ongeslagen reeks verderzetten: Nico, Jeroen, Steve, Glenn, Dries, Kjell, Smetje en Kevin.

We begonnen gretig aan de partij en dit leverde meteen wat kansen op, voorlopig wou de bal er niet in. Na goed samenspel kwam de bal bij Jeroen die in 1 keer uithaalde en zo werd het toch 0-1. Na een vrije trap werd het al snel 1-1, Nico pakte eerst goed maar had geen verhaal tegen de rebound. Lang stond het niet gelijk want Dries pakte uit met een knappe en goal. Smetje verhoogde meteen de score na een mooie aanval. Ook Glenn voegde er nog een doelpunt aan toe met een laag schot. Nog voor de rust was Nico kansloos na een afstandschot. Jeroen scoorde nog 2 keer voor de rust eerst krulde hij een vrije trap langs de muur, daarna scoorde hij na een counter en mooie assist van Dries.

Na de rust bleven we de beter ploeg al ging de bal er nu minder vlot in. Het was enkel Glenn die nog kon scoren toen hij de bal aan de 2de paal kon intikken na een prachtinge combinatie. Nico moest zich in het slot nog 2 keer gewonnen geven, de eerste kwam er na een mooie individuele actie, de 2de leed Steve knullig balverlies na een fantasietje zodat de weg naar doel open lag.

We winnen ook tegen de nr 2 zodat we toch bewezen hebben dat we verdiend kampioen zijn. door die overwinning kan het voor boef een wel erg warme zomer worden.

14:35 Gepost door lauwersj | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

woehoeeeeeeeeeeeeeeee

Gepost door: Glenne | 28-04-10

De commentaren zijn gesloten.